Continuarea Filmului 300 Se Numeste Acum ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU

Continuarea filmului 300, numit anterior Xerxes, are acum stabilit un titlu, 300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU, iar Noam Murro va regiza filmul facut dupa un roman grafic de Frank Miller.

Filmul 300 a fost un succes care a depasit asteptarile tuturor celor implicati in proiect, si planuri pentru o continuare au fost foarte repede puse in miscare.
Inainte ca ceva sa se intample, Frank Miller a trebuit sa se gandeasca la un sequel si sa il transforme intr-un roman grafic, iar regizorul Zack Snyder sa incepa sa lucreze la un scenariu.
In ciuda faptului ca Zack Snyder lucreaza acum intens pentru a termina viitorul film Superman: Omul de Otel, domnul Snyder a terminat si a prezentat ca si gata un posibil scenariul pentru ceea ce a fost pana de curand continuarea filmului 300 numit Xerxes.
Se pare ca planurile pentru film merg incet dar sigur mai departe, chiar si cu regizorul Zack Snyder care isi dedica majoritatea timpului filmului Superman, producatorul Mark Canton oferind in trecut chiar si un mic raport al stari proiectului, inclusiv faptul ca filmul a fost o vreme in dezvoltare, fara a avea un nume.
-"A meritat asteptarea. 
Grupul de oameni care a lucrat la filmul 300, au devenit intre timp o adevarata familie.
Asta e o mica parte din lucrurile care au facut ca filmul sa fie atat de placut.
Mai degraba decat sa facem un sequel rau, Zack ne-a sfatuit sa avem rabdare si sa asteptam.Si acum cred ca avem ceva care va fi fantastic.”

Filmul va avea Batalia de la Marathon in scena de start, dar se pare ca va fi filtrat prin acelasi tip de sensibilitate emotionala care a fost observata si in filmul 300.
Frank Miller a mai explicat si anterior, elementele de baza ale povestii:
-"Povestea va fi aproximativ la fel ca in 300, doar ca aceasta acopera o perioada mult mai mare de timp,  fiind vorba de peste 10 ani, si nu trei zile ca in filmul precedent ... Aceasta este o poveste mult mai complexa. Povestea este atat de vasta si complexa incat va contine si cateva povesti despre spartani. Aceasta noua poveste va contine si batalii la scara epica, unde vom vedea flota navala ateniana intr-o prezentare artistica masiva, depasita in marime doar de flota persana, care este si ea prezenta in aceasta noua poveste.”
Cu regizorul Zack Snyder ocupat cu viitorul Superman, nu este inca clar daca acest sequel va fi filmat in acelasi stil vizual unic si exagerat, care a facut valva atunci cand Snyder la aplicat in filmul 300 si a devenit de atunci un cliseu pentru filmele de actiune si fantezie.

Warner Bros a studiat doi posibili regizori pentru acesta continuare, pe Noam Murro si Jaume Collet-Serra, dar au sfarsit prin a-l pune pe cel din urma la carma viitorului film Akira la inceputul acestei saptamani.
Noam Murro si-a facut debutul regizoral in reclame comerciale, si a fost initial propus sa regizeze The Ring 2, dar a renuntat.
El a captat atentia publicului larg cu regia unor reclame ca Halo: Reach-Birth Of A Spartan, precum si altele ca si Adidas, Stella Artois sau Droid x is Here, si cu tragi-comedia Smart People avandu-i in distributie pe Dennis Quaid si Thomas Hayden Church.
Daca mai tineti minte va spuneam in trecut faptul ca Noam Murro a fost angajat pentru a regiza Die Hard 5, dar inainte de asta, se pare ca el va fi foarte ocupat in continuare cu sequelul filmului 300, de indata ce toate acordurile si contractele in ceea ce priveste filmul vor fi finalizate.

Zack Snyder si co-scenaristul filmului 300, Kurt Johnstad au scris scenariul pentru 300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU, dupa un scenariu ce este bazat pe romanul grafic al lui Frank Miller, care il prezinta pe liderul persan Xerxes, care este un antagonist in filmul anterior 300, si il transforma in mai mult decat un simplu lider nemilos, el fiind un om in cautarea mantuiri, dupa ce moartea tatalui sau i-a influentat viata inevitabil, luptandu-se cu un dictator militar atenian numit Temistocle.
Povestea are loc pe parcursul mai multor ani, dar punctul culminant pe care filmul se va concentra, este Batalia De La Artemisium, care a avut loc undeva in anul 480  i.e.n.

Etichete: , , , , , , , , ,